Obdukcijski nalaz Kristijana Vukasovića- zatajenje srca, problemi sa srcem, mozgom i brojne ozljede

Mjesec dana nakon smrti 18- godišnjeg Kristiana Vukasovića gotov je nalaz obdukcije prema kojem je mladić umro od “zatajenja srca, kao posljedica  tzv. zloćudne aritmije”,  a u nalazu se navodi i da je imao probleme sa srcem i mozgom, te na sebi niz ozljeda, doznaje se u petak na splitskom sudu.

Patolog je u svojem nalazu među ostalim naveo da je mladić imao brojne krvne podljeve koje nije mogao sa sigurnošću dovesti u vezu sa njegovom smrti.

 Obitelj umrlog mladića još uvijek nije dobila konačan nalaz obdukcije, a kako se doznaje od njihova odvjetnika Vinka Ljubičića on bi uskoro trebao poduzeti mjere protiv odgovornih za smrt 18- godišnjaka.

 Kristian Vukasović je zbog izazivanja požara, nakon što se sam prijavio policiji i priznao kazneno djelo, osuđen na osmomjesečni zatvor.  U pritvoru je bio četiri mjeseca, odnosno sve dok mu se zdravstveno stanje nije pogoršalo, pa je bio upućivan u zatvorsku bolnicu u Zagreb. Posljednji put kada je vraćen u splitski zatvor na Bilicama u stanju kome prebačen u splitsku bolnicu u kojoj je naposljetku i umro. Otac mu je na tijelu primjetio brojne podljeve, te je sve to prijavio policiji.