Obavijesti mještanima područja Siska, dijela Petrinje, Gline i Topuskog

Portal Nacionalno danas je obišao teren šireg područja Sisačko-moslavačke županije.  Povodom aktualne epidemiološke situacije uzrokovane koronavirusom, a prema preporukama javnozdravstvenih tijela, iz HEP-a doznajemo da je organizacija rada prilagođena novonastalim okolnostima.

-Kako bi se izbjegao ulazak djelatnika u zatvorene prostore (kuće i stanove) radi očitavanja brojila i minimizirao rizik od osobnog fizičkog kontakta, HEP Operator distribucijskog sustava, Elektra Sisak poziva korisnike da očitaju stanje brojila i dostave ga na jedan od sljedećih načina: Aplikacija Moja mreža (na web stranici HEP ODS-a)link: https://mojamreza.hep.hr /Govorni automat 0800 0555/ Info telefon 0800 300 418, poručuju iz HEP-a.

„Ne trebaju svi kupci javljati stanje brojila nego samo oni koji u ovom mjesecu, ožujku, imaju redoviti obračun. To su naselja u dijelu Siska, dijelu Petrinje, Glini i Topuskom. U slučaju nemogućnosti dostave očitanja stanja brojila, operator sustava će procijeniti potrošnju“, poručuju iz Hrvatske elektroprivrede.