Novi život atraktivne hrvatske manekenke Iris Rajčić u Ateni

Prelijepa hrvatska manekenka Iris Rajčić započela je novi život u grčkoj prijestolnici Ateni. Jedan od najpoznatijih grčkih kozmetičkih brendova Juliette Armand izabrao je upravo našu ljepoticu za zaštitno lice za Hrvatsku.

Posljednjih godinu dana Iris se posvetila obitelji, a ovim se poslom vraća u modni svijet. Juliette Armand je kozmetički brend koji naglasak daje inovacijama i osobnom pristupu, a hrvatski predstavnik prepoznao je Iris kao idealnu ambasadoricu s obzirom na životni stil. Iris je uz manekensku karijeru posljednjih godina gradila i onu stručnu pa je tako upisala Kineziološki fakultet u Zagrebu te se intenzivno počela baviti sportom promovirajući zdrav život i aktivnost.

«Oduševljena sam Atenom i ljudima koje sam u ovo kratko vrijeme ovdje upoznala. Briga za vlastito tijelo je zadaća svih nas. Moj put je zdravi život kojem sam se posvetila posljednjih godina. Počašćena sam da mogu predstavljati brend koji veliku pažnju poklanja kako inovacijama tako i osobnom pristupu njege lica i tijela!» – izjavila je Iris Rajčić.

Kampanja s Iris je snimljena u njenom rodnom Splitu, a splitski medicinski centar Estetika Med zastupnik je grčkog brenda koji je prisutan u više od 30 zemalja, a primjenu je našla u kozmetičkim salonima, ordinacijama, hotelima i wellness centrima. Široku paleta proizvoda Juliette Armand, bez parabena, mineralnih ulja, propilen glikola i alergena čine četiri linije proizvoda.