NOVI ZAGREB ISTOK: Bezrezervna podrška predsjednici Kolindi Grabar Kitarović!!!

Večeras je održana redovna sjednica HDZ-va odbora Novi Zagreb Istok. Raspravljalo se o aktivnostima koje se provode vezano uz gospodarske i društvene projekte ovoga dijela metropole. Bilo je riječi i o aktualnoj političkoj situaciji, posebice o aktualnostima u svezi skorih predsjedničkih izbora. Bila je ovo prigoda da članstvo dobije odgovarajuća zaduženja u smislu promatrača na biračkim mjestima i ostalim aktivnostima.

HDZ-ovci iz Novog Zagreba dali su bezrezervnu podršku aktualnoj predsjednici RH i svojoj kandidatkinji na nedjeljnim izborima Kolindi Grabar Kitarović. Kako se čulo tijekom sjednice, uz frenetičan pljesak članstva stranke, svi članovi joj uz pozdrave upućuju i iskrene nade i uvjerenja da će Hrvatska od nedjelje imati novu-staru predsjednicu iz redova HDZ-a!

Nakon sastanka održan je domjenak organiziran sa simpatizerima stranke i građanima naselja Sloboština. Uz tamburaše su poseban obol ovoj fešti dali članovi Mladeži HDZ-a. Pri tome se opetovano čulo kako je ovaj dio Zagreba nekada bio utvrda ljevice, ali se zadnjih godina većina građana okrenula HDZ-u koji sada ovdje dobiva sve više glasova.