Novi singl i video spot riječke grupe Whiteheads “Ova Zemlja” posvećena zemlji i svakom stanovniku

Predstavljamo Vam novi singl riječke grupe Whiteheads i njezin video spot povodom dana planete Zemlje, 22.travnja. Pjesma pod naslovom “Ova Zemlja” posvećena je planeti i svakom njenom kutku i jednako je upućena svakom stanovniku.

“Pjesma je nastala spontano, osluškujući društvo i promatrajući svakodnevicu” – kaže autor glazbe i teksta, Ivan Komnenović- ona otkriva moja razmišljanja o svijetu i životu”.

Novom pjesmom najavljuju izlazak prvog albuma koncem godine. Autor glazbe i teksta je najmlađi član grupe, gitarist Ivan Komnenović, a aranžman potpisuju zajedno Davor Tolja i Komnenović. Pjesma je snimljena u studiju G.I.S, snimatelj i producent je Matej Zec. Video spot potpisuju redatelj Igor Modrić i snimatelj Robert Kalčić.

“Ne treba povod da bi iskazali brigu o planeti na kojoj smo rođeni i koja je globalni dom preko 7 milijardi ljudi. Ali možda je danas kao rijetko do sada u povijesti potrebno da se svi zamislimo i učinimo održivim život za generacije koje dolaze. Pokažimo da smo svi jednaki i da ova planeta svima pripada jednako.” – kazao je pjevač grupe Damir Komnenović.

Whiteheadsi su : Davor Tolja, Damir Komnenović, Joško Serdarević, Toni Sumić, Ana Kučan Jakšić i Ivan Komnenović.

Više o Whiteheadsima https://www.whiteheads.com.hr/

https://hr-hr.facebook.com/whiteheads.band/