NOVI SAD: Velika zlatna medalja TZ Grada Otočca za manifestaciju “Advent u Otočcu”

U Novom Sadu 30. studenog otvoren je 54. Međunarodni sajam turizma. Okupio je 240 izlagača iz 10 zemalja, i trajao je do subote, 2. prosinca.

To je bio sajam turizma koji slavi stogodišnji jubilej.

Vijest o Novosadskom turističkom sajmu izdvajamo zbog još jednog hvale vrijednog uspijeha, pobjede, dokaza o radu, trudu i uloženoj ljubavi u posao. Naime Turistička zajednica Grada Otočca nagrađena je na 54. Međunarodnom sajmu turizma Velikom zlatnom medaljom za manifestaciju “Advent u Otočcu”.

Direktorica TZ Grada Otočac Viktorija Rogić kratko nam je prenijela utiske sa sajma….

U 10 mjesecu su bile prijave za sajam na koji smo prijavili našu manifestaciju „Advent u Otočcu“ i za koju smo dobili Veliku Zlatnu medalju. Inače to je već 100 godina od kada se na tom sajmu održavaju ocjenjivanja kvaltete u raznim kategorijama. Moram spomenuti da smo i prošle godine sudjelovali na njihovom sajmu i također su nas prepoznali i tada smo dobili „zlatnu medalju za našu manifestaciju „Eko etno“.

„Ponosni smo, jer to je potvrda našeg rada, dokaz da napredujemo, jer nakon prošlogodišnjeg osvojenog drugog mjesta u natjecanju malih gradova u kategoriji „Najljepši advent u Hrvatskoj“, evo i ova medalja iz Novog sada je samo potvrda našeg ustrajanog i kvalitetnog rada.

Naravno, lijepo je dobivati nagrade, ali moramo znati da nas to itekako obavezuje da moramo biti još bolji, atraktivniji, kvalitetniji a što već i sada činimo sa našim programima koje spremamo za ovo Adventsko vrijeme, za blagdane, gdje ćemo nastojati uvijek biti po nečemu drugačiji, posebni, jer u cijeloj Hrvatskoj Adventski je ugođaj, priredbe, programi, svi žele pokazati najbolje, tako i mi, želimo pokazati najbolje ali različito i posebno.

Direktorica Viktorija Rogić izdvojila je da je sinoć upaljena i prva adventska svijeća, a u petak je održana i konferencija „Žene i točka“, a tu je već tradicionalni noćni uspon Planinarskog društva „Gomovača“ Otočac na Vital.