Nove turističke atrakcije u Općini Brinje

Općina Brinje dodala je novu atrakciju svojoj turističkoj ponudi – originalni foto-okvir namijenjen za turističko selfi fotografiranje. Ovaj novi dodatak unaprijedit će iskustvo posjetitelja i stvoriti dodatnu privlačnost za ovu šarmantnu općinu.

Foto-okvir je sponzoriran kroz projekt “Promo Brinje”, koji se provodio tijekom 2022. godine, kada je okvir i izrađen. Postavljanje okvira odgođeno je do sada zbog loših vremenskih uvjeta.

Umjetnički obrt “Drvenarija Bićanić” izradio je okvir, koji je postavljen na vidikovcu uz postojeću drvenu sjenicu. Okvir se sastoji od pomičnih elemenata koji će se prilagođavati godišnjem dobu, čime se dodaje dinamičnost i privlačnost ovoj novoj atrakciji.

Ova inovacija nije samo vizualna atrakcija, već i snažan alat za promociju Brinja. Povećava vidljivost općine, kako na društvenim mrežama, tako i tijekom posjeta, čime se očekuje privlačenje većeg broja turista.

Općina Brinje poziva sve da posjete i budu među prvim posjetiteljima koji će se fotografirati na novom foto-okviru. Ovaj okvir ne samo da će pružiti izvrsnu pozadinu za vaše slike, već će ujedno pomoći da se Brinje istakne kao prepoznatljivo turističko odredište.