Nogometašice Ukrajine snimile pornić kao najavu za utakmicu

Hrvatskoj na putu prema dodatnim kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvu u Rusiji stoji Ukrajina, no manje je poznato da su i naše nogometašice u istoj skupini s Ukrajinom u kvalifikacijama za ženski SP u Francuskoj 2019. godine.

Štoviše, Hrvatice su već igrale s Ukrajinkama, i to u Lavovu, gdje je završilo 1-1. No puno je zanimljivije ono što nam je nekako promaknulo, a to je promotivni spot koji su ukrajinske reprezentativke snimile uoči te utakmice.

Naime, taj je spot izazvao pravi skandal u Ukrajini zbog seksualnih insinuacija koje su tamošnje feminističke udruge proglasile potpuno neprimjerenim i tražile da ga se zabrani, što je na kraju i prihvaćeno.

Spot pokazuje krupne planove ženskog lica, prvo oko, pa senzualno grickanje usana, a sve dok se čuju zvukovi maznog uzdisanja. Nakon tih kadrova vidimo ukrajinske reprezentativke kako odlučno kažu: “Mi ne simuliramo!”

Nakon brojnih kritika na račun seksističkog tona, spot je obrzo maknut iz televizijskog programa, a zatim i sa službenog YouTube kanala, piše 100posto.