Nitko nije ni sumnjao: Zlatko Fumić ponovno predsjednik HSS-a Ličko senjske županije

U Općini Brinje održana je izborna skupština Županijske organizacije HSS Ličko – senjske županije na kojoj je birano novo vodstvo te predstavljene nove političke smjernice djelovanja HSS na području Ličko – senjske županije.

Načelnik Općine Brinje Zlatko Fumić i u narednom razdoblju vodit će županijsku organizaciju HSS Ličko -senjske županije dok su za potpredsjednike izabrani Željko Rukavina iz Gospića, Matej Gušćić iz Novalje, Joso Babić iz Senja i Ivan Perković iz Brinja.

Za tajnika izabrana je Margareta Škunca – Čepulo iz Novalje te za blagajnika Marija Sertić iz Brinja.

Zahvalivši se svim delegatima i članovima na izboru, Zlatko Fumić u svom je predstavljanju istaknuo kako HSS je i mora ostati aktivan kreator županijske politike jer je HSS organizacija koja brine o svim slojevima društva i njihovim potrebama, a posebno vodi brigu o mladima, natalitetnoj politici te jačanju poduzetništva.

Dodao je da županijski HSS mora stvoriti jaku organizaciju kako bi sudjelovala u realizaciji svih odluka bitnih za razvoj Ličko senjske županije te županijskim potencijalom privlači ulagače u županiju.

Istaknuo je kako će u narednom razdoblju jedan od glavnih prioriteta biti osnaživanje HSS na području Ličko senjske županije.