Nina Badrić uvela Riječane u Novu godinu

Središnji doček nove 2020. godine u Rijeci tradicionalno je priređen u središtu grada, na Korzu i obližnjim trgovima, uz nastupe Nine Badrić, Nikoline Tomljanović i sastava Dubioza Kolektiv.

Tisuće Riječana i njihovih gostiju u 2020. godinu pjesmom je uvela Nina Badrić, a odmah nakon ponoći čestitku za Novu godinu s pozornice je uputio riječki gradonačelnik Vojko Obersnel.

“Rijeka je od večeras europska prijestolnica kulture. Svima želim puno zdravlja, sreće i ljubavi”, kazao je Obersnel, nakon čega je uslijedio raskošni vatromet s krova robne kuće Ri.

Glazbeni program dočeka otvorila je Nikolina Tomljanović, članica riječke grupe E.N.I. koja razvija samostalnu glazbenu karijeru, dok pak završni dio programa uključuje koncert popularne bosansko-hercegovačke grupe Dubioza Kolektiv. 

 Automobilski promet ulicama najužeg središta grada zatvoren je od 22 sata pa je cijelo područje postalo pješačka zona. Uz najposjećeniji organizirani doček na Korzu programe dočeka nove 2020. godine organizirani su i na Trsatskoj gradini, botelu Marina te u u desetak klubova u Rijeci.