Nije mu lako: Pupovcu prijete i u njegovom rodnom mjestu: “Velikosrpski luđak, ubi Srbina”

Izvor: Facebook/SDSS

Tko što radi, sebi radi.., tako bi se ukratko mogle rezimirati nedavne izjave Milorada Pupovca, jer očito po onom što su mu poručili iz njegovog rodnog sela Donje Ceranje, ni tamo više nije dobrodošao.

Naime, na ulazu u njegovo selo osvanule su prijetnje. Da te prijetnje ne bi ostale nezabilježene, brže bolje pobrinuli su se iz SDSS-a koji su na svojoj Facebook stranici objavili fotografije.

Na tabli s nazivom mjesta napisano je “Ubi Srbina”.

Postavljen je i plakat na kojem se Milorada Pupovca naziva “velikosrpskim luđakom” koji “terorizira Hrvatsku”.

“Teror velikosrpskog luđaka nad cijelom Hrvatskom posljedica je bolesne Plenkovićeve politike istjerivanja ekstremizmam klerofašizma i nacionalizma”, piše na plakatu.

Kako to već biva, ovoj objavi “začinili” su iz Pupovčevih “Novosti” koje Vlada RH financira sa 3 milijuna kuna godišnje, pa su nadodali i ovo:

U zemlji u kojoj jedan Branimir Glavaš može tražiti da Pupovac nestane s političke pozornice, u zemlji kojoj proustaški pjevač javno može uspaljenu publiku pozdravljati ustaškim pozdravom, u zemlji u kojoj predsjednica relativizira karakter NDH po potrebi i predsjedničku kandidaturu najavljuje u prouštaškom tjedniku, ministar pravosuđa odobrava ustašama javno pozdravljanje njihovim pozdravom, a ministar branitelja ustaše iz Drugog svjetskog rata pokapa s nacionalnom zastavom preko sanduka i uz državni protokol, logično je očekivati da svima koji drugačije misle, na ovaj ili onaj način, netko pokuca na vrata.