Naslovnica Crna Kronika Nestala 13-godišnjakinja, otac sumnja da su je namamili

Nestala 13-godišnjakinja, otac sumnja da su je namamili

Barbara Vidović (13) netragom je nestala iz svog doma u Triblju u noći s petka na subotu. Njena obitelj do danas o njoj nema nikakvih informacija.

Trinaestogodišnjoj Barbari Vidović izgubio se svaki trag prije pet dana, u noći s petka na subotu, kad je izašla iz obiteljske kuće u Triblju, mjestu u zaleđu Crikvenice. Obitelj je njezin nestanak prijavila policiji odmah ujutro, no kako veli Barbarin otac Anton, do danas nemaju nikakvih informacija o njoj.

“Sumnjamo da je prethodno bila u kontaktu s tim dečkom koji ima 16 ili 17 godina, vjerojatno preko Facebooka. Pretpostavljamo da su se neko vrijeme dopisivali. Vjerojatno su je namamili te je te noći sama izašla iz kuće. Sumnjamo da su tu noć došli po nju i odvezli je, kao i da je negdje drže pod prisilom. Sve se zna… Zna se tko su članovi njegove obitelji i ogorčeni smo što je policija još uvijek nije pronašla”, kazao je Anton Vidović za tiskano izdanje riječkog Novog lista.

“Policija radi, ali mi nije jasno da je nisu pronašli u Ogulinu. Sumnjamo da se skrivaju u Ogulinu. Njegovi roditelji su potvrdili da su naša djeca zajedno, ali se vade na to da ne znaju gdje su. Već danima ne spavamo. Ne znam je li gora situacija kad znate s kim je, a ne možete do nje, ili da je nestala”, kazao je očajni otac.

“Policijska uprava primorsko-goranska u suradnji s drugim policijskim upravama poduzima i dalje intenzivne mjere traganja i radnje u cilju pronalaska maloljetne osobe čiji je nestanak prijavljen ovoj policijskoj upravi 12. kolovoza 2017. godine”, odgovorila je glasnogovornica PU primorsko-goranske Mirjana Kulaš za Dnevnik.hr.

Nestanak djevojčice prijavljen je i na stranicama Nacionalne evidencije nestalih osoba, gdje je istaknuto kako je Barbara visoka 170 cm, ima crnu ravnu kosu, četvrtasto lice i ožiljak od vodenih kozica između obrva, na čelu.

Svi koji imaju informacije o Barbari mogu ih dojaviti najbližoj policijskoj postaji, nazvati na broj 192 ili ih dostaviti putem e-mail adrese: nestali@nestali.hr.