Neka Škoro demantira kako je protiv pojedinaca na listama poput Predraga Mišića, Rozalije Bartolić i mene

Zagreb, 12.5.2020 - Predstavnici udruga, Hrvatskog bedema te intelektualaca i istaknutih pojedinci iz Platforme Hrvatskih suverenista održali su konferenciju za medije na temu koalicijski sporazum Domovinskog pokreta Miroslava Škore i predstavnika Hrasta i HKS-a o zajedničkom izlasku na parlamentarne izbore, jačanju zajedništva i jedinstva hrvatskih suverenista. Na tiskovnoj su govorili Pero Kovačević (na slici), Rozalija Bartolić, Željko Sačić i Tanja Polić Marković. Foto HINA/ Dario GRZELJ/ dag

Gost N1 studija uživo bio je Pero Kovačević iz Suverenista. Komentirao je pregovore o koaliciji s Domovinskim pokretom Miroslavom Škorom.

“Bitno je okupiti se oko jedne jake suverenističke osnove i na tome graditi zajedništvo i stvoriti pobjedničku listu koja će vratiti Hrvatsku narodu. Bilo bi bolje da su pregovori ranije završeni”, rekao je Pero Kovačević u našem programu.

Kaže da su do sada sporazum s Domovinskim pokretom Miroslava Škore potpisali Hrast, Zlatko Hasanbegović i HKS, a Suverenisti su još u pregovorima.

“Suverenizam, zajedništvo na suverenizmu i jasne programske smjernice su najvažnije.”

Prihvatljiv mu je i Most u toj koaliciji jer su u dva izborna ciklusa ostvarili dobar rezultati pa misli da su dovoljno čvrsti.

Kaže i da se nastoji napraviti raskol oko imena na listama pa je pozvao Miroslava Škoru da demantira kako je protiv pojedinaca na listama poput Predraga Mišića, Rozalije Bartolić i njega.

Nacionalno/N1.