Namamio je i dirao djevojčicu: 44-godišnjak kod kojeg je pronađena nestala djevojčica (14) tvrdi da ju je spasio od progonitelja

Foto: Pixabay

Jučer je uhićen muškarac u čijoj je kući u Muću pronađena djevojčica (13) koja je četiri dana ranije nestala iz apartmana u Tučepima, a policija će protiv 44-godišnjaka podići prijavu za spolno zlostavljanje i iskorištavanje djeteta.

Muškarac je priveden pritvorskom nadzorniku, a nakon današnjeg ispitivanja u Državnom odvjetništvu odredit će mu se istražni zatvor. On je policiji rekao da je djevojčicu pokupio na jadranskoj magistrali nakon što mu je rekla da je progone ‘nekakvi ljudi’.

Policija je pak utvrdila da je 44-godišnjak navodno dirao djevojčicu po tijelu. Prijavljen je za kaznena djela upoznavanja djece s pornografijom, mamljenja djece za zadovoljavanje spolnih potreba te spolnu zlouporabu djeteta mlađeg od 15 godina, javlja 24sata.

Nakon što je obitelj prijavila njezin nestanak, policija je putem djevojčinog Facebooka utvrdila da se dopisivala s 44-godišnjakom. On pak tvrdi da ju nikad prije nije vidio ili s njom komunicirao, već ju je pokupio automobilom na Jadranskoj magistrali. Djevojčica je kod njega bila četiri dana.