Nakon duge šutnje oglasio se Tomislav Karamarko

Izvor: Nacionalno/Dražen Prša/Arhiva

Na Facebooku se novogodišnjom čestitkom obratio bivši predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko, ali se osvrnuo i na tekst u Nacionalu.

“Poštovani prijatelji, želim vam sretnu i uspješnu 2018. godinu. Nadam se da vam je počela dobrim vijestima i u izvrsnom raspoloženju. Meni je otpočela više nego uspješno! Naime, mentalno komunistički jurišnici posjetili su me kao pravi Djed Mraz i otkrili mi da sam zapravo bogat čovjek. Prema njihovim “neumoljivim dokazima”, danas sam bogatiji za nekoliko iznimno vrijednih nekretnina od Zadra do zagrebačkog Bukovca”, napisao je Karamarko.

Nastavio je u ironičnom tonu i autore nazvao “anacionalnom bojnom”.

“Već žurim iste nekretnine ubilježiti u katastru i gruntovnici na svoje ime, a nakon toga očekujem tužbu za ratno profiterstvo. Na kraju ćemo vidjeti tko koga uvjerljivije tuži! Netko je dobro primijetio:

“Neprijatelji su ti uvijek najbolji odvjetnici”. U ovoj prozirnoj igri (a)nacionalne bojne, cilj je zapravo doznati sve o mojoj (ne)poznatoj političkoj ambiciji.

O tome zasad mogu reći, kao običan Hrvat, da je moja politička misao ista kao uvijek i vrlo je bliska Orbanovoj božićnoj poruci. Vaš Tomislav Karamarko”, napisao je bivši šef HDZ-a.

Poštovani prijatelji, želim vam sretnu i uspješnu 2018. godinu. Nadam se da vam je počela dobrim vijestima i u izvrsnom…

Posted by Tomislav Karamarko on 2. siječnja 2018