Najmoderniji hrvatski hotel primio prve goste

Šibenik promo

Hotel jedinstvene arhitekture koja izgledom podsjeća na luksuzni kruzer danas je primio svoje prve goste a ova investicija teška 25 milijuna eura znatno će promijeniti turističku sliku cijele šibenske regije.

Popularno turističko odredište, grad Vodice od danas ima novi turistički biser. U sklopu kompleksa poznatog hotela Olympia otvorio se novi hotel Olympia Sky sa 150 luksuznih smještajnih jedinica i odličnom vanpansionskom ponudom.

Smješten tik uz plažu, Olympia Sky nudi jednu sasvim novu dimenziju odmora u Dalmaciji. Uz obilje odličnih barova i restorana, brojne sportske i zabavne sadržaje Olympia pruža odmor u mediteranskom okruženju u hotelu s jedinstvenom arhitekturom koja izgledom podsjeća na luksuzni kruzer.

Apartmani imaju površinu veću i od 100 metara četvornih, a njih šest na prekrasnim i prostranim terasama imat će i jacuzzi.

Tri sobe bit će prilagođene osobama s invaliditetom, a toplim prolazom Sky će biti povezan s ostalim zgradama hotela.

Grijani i natkriveni bazen na devetom katu posebna je senzacija jer pogled seže sve do kornatskog otočja.

Prvi gosti nisu krili zadovoljstvo ovim ekskluzivnim hotelom i njegovim predivnim interijerom, a svečano otvaranje hotela održat će se 7. srpnja, piše Šibenik promo.