Načelnik Brinja Zlatko Fumić: “Mene ne možete kupiti a još manje ucijeniti”!!!

Izvor: Nacionalno/Dražen Prša

Potaknut pisanjima pojedinih portala o navodnoj kupovini HSS-ovaca, odnosno glasova vijećnika javnosti se otvoreno, na njemu svojstven način obratio načelnik ličke općine Brinje Zlatko Fumić, koji je poručio da on “nije na prodaju” i da se njega ne može ucijeniti.

Njegovu objavu prenosimo u cijelosti:

Dragi moji sugrađani,
Ovih ste dana svjedoci ponovnih pisanja laži i neistine pojedinih portala i novinara o nekoj „kupovini“ HSS-ovaca odnosno HSS-ovih ruku što je apsolutna laž. Fumića i HSS-ove vijećnike se ne može kupiti ni sa čime, a još manje ucijeniti. Istina je da sam ja sa županom Milinovićem imao dobru suradnju i da sam rekao da je čovjek od riječi, ali mora se znati da sam ja u koaliciji s HDZ-om i da ja također držim do riječi i dok sam ja čelni čovjek HSS-a bit će onako kako odluči Glavni odbor HSS-a.

Također, moram napomenuti da nisam zadovoljan s HDZ-ovim kadroviranjem pojedinih upravitelja javnih poduzeća u općini Brinje. Smatram da nije u redu smijeniti upravitelja koji je bez ikakve mrlje u životu i radu te mu je ostalo još 6 mjeseci do mirovine. Također, nije u redu da nam dolaze upravitelji iz drugih sredina, a imamo inženjere šumarstva i u našoj brinjskoj Šumariji koji su zaposleni dugi niz godina i protiv takvih stvari ću se uvijek boriti. Jer ne može Brinje i Brinjake zastupati i voljeti nitko bolje nego čovjek koji je i sam Brinjak.

Moram spomenuti kako je dr. Milinović u jednom javnom nastupu rekao da ja gledam osobne interese što također nije točno jer ja prije svega gledam interes i prosperitet općine Brinje i svojih sugrađana jer su mi oni dali glas i povjerenje da ih zastupam. Također, nije u redu ni od župana Milinovića da ne potpiše ugovor u Ministarstvu regionalnog razvoja za adaptaciju krovišta na zgradi Doma zdravlja u Brinju jer se vadi na to da nema donesen proračun i time ucjenjuje ako sam mu rekao da će Općina Brinje preuzeti sufinanciranje na sebe ako se ne donese proračun jer bi bilo šteta da propadne 250.000,00 kn. Kao što sam rekao, nećemo pasti pod ničije ucjene i pritiske nego ćemo nastaviti na razvoju i prosperitetu općine Brinje i cijele Ličko-senjske županije.

A što se tiče glasanja ZA ili PROTIV proračuna Ličko-senjske županije, bit će onako kako donese odluku Glavni odbor HSS-a i shodno dogovoru s predsjednikom HDZ-a Ličko-senjske županije g. Mariom Kustićem.
Lp
Fumić

Dragi moji sugrađani,Ovih ste dana svjedoci ponovnih pisanja laži i neistine pojedinih portala i novinara o nekoj…

Objavljuje Općina BrinjeSrijeda, 29. svibnja 2019.