Na Zagrebačkom velesajmu otvoren Sport Fest

Jedinstveni sportski sajam Sport Fest otvorio je svoja vrata na Zagrebačkom velesajmu. Uz brojne posjetitelje, izlagače, sportske saveze i klubove, službeno je otvoren događaj koji je u ovom dijelu Europe vrlo jedinstven.

Sport Fest je svečano otvorio gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić.

Nakon svečanog otvaranja predstavili su se članovi Hrvatskog kendo saveza, juniorke cheerleading sastava Hrvatske i boksački klub Gladijator. Toni Filipi, Domagoj Lovrečki, Bruno Knježević te trener Tomo Kadić okupljenima su prikazali sparing.

Nakon prošlogodišnjeg uspješnog Football Festa, organizatori Alan Balen i Nina Pavlović odlučili su proširiti Football Fest i uključiti nove sportove. Ove godine predstavit će se više od 110 izlagača i 65 sportova. Tijekom četiri dana posjetitelji će imati priliku upoznati se s inovacijama u svijetu nogometa, košarke, rukometa, tenisa, biciklizma, bodybuildinga i mnogih drugih.

Osim druženja s poznatim hrvatskim sportašima, posjetitelji će imati priliku okušati se u brojnim natjecanjima i radionicama. Učenici osnovnih i srednjih škola moći će sudjelovati u prvenstvu u stolnom tenisu i mini odbojci.