Na rasprodaju ide 176 automobila državnih institucija

Velika javna dražba u organizaciji TRCZ automobila održat će se 20. listopada u 9.00 sati. Zainteresirani kupci moći će se natjecati za vozila MUP-a, HAC-A, Hrvatske pošte..

Zainteresiranim kupcima bit će ponuđeno 176 vozila svih marki i brandova. Kupci će moći licitirati, između ostalih i za vozila državnih institucija, javnih tvrtki i raznih državnih agencija. Od institucija i tvrtki u državnom vlasništvu čija su vozila u ponudi (Ministarstvo hrvatskih branitelja, HAC, Nastavni Zavod Za Hitnu Medicinu, Ured za opće poslove Hrvatskog Sabora I Vlade…

Javna dražba će se održati u prostoru Narodnog sveučilišta “Sesvete”, Trg Dragutina Domjanića 6/1, 10 360 Sesvete s početkom u 09.00 sati.

Sva vozila mogu se pregledati 18. i 19. listopada od 10 do 14 sati na lokaciji Sesvete, Slatinska 7, skladište TRCZ automobila d.o.o. .

Popis i fotografije vozila ponuđenih na dražbi biti će od danas oglašeni na web stranici www.trcz.hr, organizatora javne dražbe.

Svi zainteresirani kupci, da bi sudjelovali u dražbi moraju uplatiti 10% vrijednosti početne cijene određenog vozila za koji se natječu. Tijekom dražbe iznosi se podižu prema pojedinačnim mogućnostima dok je najmanji mogući iznos za podizanje iznosa 200 kuna.