Na premijeri svog dokumentarnog filma TEREZA KESOVIJA rasplakala publiku

Zagreb, 14.10.2019. - Premijera dokumentarnog filma "To sam ja" o životnom putu Tereze Kesovije. Na fotografiji Tereza Kesovija. foto HINA/ Lana SLIVAR DOMINIĆ/ lsd

U dokumentarnom filmu Tereze Kesovije koji govori o liku i djelu konavoske glazbenice pojavljuje se Terezin bivši suprug Miro Ungar, Gabi Novak, članovi benda te prijatelji i umjetnici iz Francuske, ali i neka poznata lica koja više nisu s nama, poput Jakše Fiamenga i Đele Jusića.

Nakon što je objavljena knjige ‘To sam ja’, životna priča legendarne glazbene dive Tereze Kesovije ispričana je i na filmu kojeg će gledatelji uskoro imati priliku premijerno pogledati.

Premijera dokumentarnog filma o Terezi Kesoviji

Riječ je o projektu HRT-ova scenariste i redatelja Mire Brankovića koji u 52 minute opisuje njezin privatni i poslovni put, a u kojem su prikazane i nikad viđene fotografije i priče.

Predstavljanju dokumentarnog filma “To sam ja “, Terezu je okupilo društvo obitelji, prijatelja, kolega, Ksenija Urličić, Drago Diklića, Siniša Škarica, Ana Brbora Hum, Branko Bulić, Milka Podrug Kokotović, Jura Gašparac, Zdenka Kovačićek i brojnih drugi koji su u prigodnom druženju spustili pokoju suzu i prisjetili su se nekadašnjih davnih i slavnih vremena.