Mulja li se mulja: Bulj otkrio u muljaži Plenkovića i ministra kojem niko ništa ne može

Kako to rade nedodirljivi političari i kako nedodirljivi političari padnu u muljanju otkrio je i činjenicama potkrijepio saborski zastupni Miro Bulj.

Naime, Miro Bulj je sa objavom na Facebook stranici otkrio kako je ulovio u muljanju premijera Andreja Plenkovića i u javnosti poznatog kao “nedodirljivi ministar” Tomislava Čorića, koji su u prebacivanju odgovornosti s jednog na drugog, obavljali poslove oko itekako sumnjivog imenovanja ravnateljice NP Krka.

Evo što je Miro Bulj napisao:

“U odgovoru na moj upit o nezakonitom imenovanju ravnateljice NP ,,KRKA” premijer Andrej Plenković navodi da za sve nejasnoće pitam ministra Ćorića, ja pitam ministara Čorića koji mi danas odgovora da je dao odgovor Plenković u kojem piše da pitam Ćorića.

Prebacivanje odgovornosti dvojca Plenković-Ćorić je potvrda da su muljali oko izbora ravnatelja u Nacionalnom parku Krka, gdje je odabrana kandidatkinja samo sa dvije stranačke iskaznice HDZ-ovom i HNS-ovom, a nije imenovana osoba koja je doktorica znanosti i sa statusom Hrvatskog branitelja.”

[POTVRDA MULJAŽE DVOJCA PLENKOVIĆ- ĆORIĆ OKO NEZAKONITOG IMENOVANJE RAVNATELJICE NP,,KRKA"]U odgovoru na moj upit o…

Objavljuje Miro BuljPonedjeljak, 23. rujna 2019.

Nacionalno