Most: Zvonimir Troskot bit će kandidat za zagrebačkog gradonačelnika

Saborski zastupnik Mosta Zvonimir Troskot bit će kandidat za zagrebačkog gradonačelnika, objavio je u nedjelju Most na svojoj facebook stranici.

“Naš Zvonimir Troskot bio je financijski menadžer i revizor velikih svjetskih kompanija, vodio je jednu od najvećih referendumskih inicijativa u Hrvatskoj te bio golman Dinama i hrvatske juniorske nogometne reprezentacije do 18 godina”, navodi Most i ističe da je Zvonimir Troskot u krugovima Mosta iznimno poštovan zbog svojeg pristupa ljudima, koji je pun empatije i razumijevanja za druge.

S druge strane, naveo je Most, Zvonimir, odnosno Zvone ili Troki kako ga od milja zovu prijatelji i stranački kolege, čovjek je koji teži strukturi i organizaciji.

“Ima izražene liderske osobine, veliki je radnik koji ljude u Most privlači vlastitim primjerom. Pozitivnog je duha, a sve osvaja iskrenošću. Za svaki problem, odmah traži rješenje. Želi vratiti povjerenje građana u politiku i političare”, poručio je Most u objavi pod naslovom “Idemo u bitku za Zagreb”.