Modrić: U Turskoj moramo odigrati veliku utakmicu

Foto: HNS

Iščekivanje odluke o nastavku susreta utjecalo je na nas, to nije adekvatna priprema za ovako važan dvoboj, rekao je kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić o dvodnevnoj avanturi protiv Kosova.

Utakmica je u subotu prekinuta u 22. minuti zbog lošeg stanja maksimirskog travnjaka. Iako se očekivalo da će utakmica biti odigrana u nekom kasnijem terminu, na kraju se ipak igralo u nedjelju, a ovakva odluka nije išla na ruku Vatrenima koji u utorak gostuju u Turskoj.

Znali smo da će biti teško, respektirali smo Kosovo. Najbitnija je pobjeda, a sada se idemo odmoriti i pripremiti za ono što nas čeka u utorak, rekao je Modrić i dodao: Nadam se da ćemo i poslije Turske ostati na vodećoj poziciji. Napravit ćemo sve za pozitivan rezultat i vjerujem da ćemo u tome uspjeti. Ne smije nam ništa biti alibi, morat ćemo odigrati veliku utakmicu.

Turci su tehnički nezgodni i mogu nam stvoriti probleme. U Zagrebu smo bili puno bolji od njih, ali nismo ih pobijedili, no nadam se da će nam se to vratiti. Mi nikada nismo igrali na remi i nadamo se pobjedi,zaključio je hrvatski kapetan.