Modrić oduševio Europu! Na naslovnicama svih većih medija, jedna je ipak u vrhu!

foto HINA/ Damir SENČAR/ lsd

Zasigurno najbolji veznjak svijeta i kapetan srebrnih Vatrenih, Luka Modrić, dospio je na naslovnice najtiražnijih europskih sportskih dnevnih listova. Dakako, glavna tema bio je njegov ostanak, odnosno odlazak iz Real Madrida.

Modrić je na kraju, uz pomoć svojih agenata, izveo vrlo lukav manevar koji već provjereno djeluje gotovo svaki put. Iskoristio je interes Intera kako bi si osigurao bolje uvjete u Realu i u tome je uspio. Modrić dakle ostaje u Madridu, a dobit će znatno uvećanje plaće.

Podsjećamo, Modrić bi od sada trebao zarađivati plaću negdje u visini one kapetana Sergija Ramosa, dakle oko 11 milijuna eura, a veću plaću od njih dvojica ima samo Gareth Bale.

Marca tvrdi da će Modrić zarađivati negdje oko 10 milijuna eura neto godišnje, a neki drugi španjolski mediji pišu da je ipak riječ o 12 milijuna eura po sezoni. Do sada je Modrić zarađivao negdje oko osam milijuna eura, prenosi Dnevno.hr

Inter je navodno Modriću nudio ugovor od četiri godine s plaćom 10 milijuna eura i još nakon toga dvije godine u kinskom ‘bratskom’ klubu Intera s plaćom od 10 milijuna po sezoni. Dakle, 60 milijuna eura u šest godina.

Sada kada je konačno odlučio ugledni španjolski i talijanski mediji morali su to predstaviti navijačima obaju klubova. Marca, najtiražniji sportski list u Španjolsoj, preko cijele je naslovnice stavila Lukinu sliku i naslov: ‘Vrh! Modrić ostaje”! U članku navode kako je Modrić, “sklopio novi ugovor s Realom i zarađivat će koliko i Sergio Ramos, 10 milijuna eura godišnje”.

Naslovnica je to koju zaista vrijedi vidjeti.

Drugi najitražniji sportski list, As, također je Modrića stavio na naslovnicu i uz poruku “Modrić ostaje”. Oni pak također naglašavaju da je sada Modrić poboljšao uvjete i ima plaću negdje kao Ramos.

S druge strane, talijanski mediji oplakuju Modrićev ostanak u Realu. La Gazzetta dello Sport, danima je uvjeravala navijače Intera i obožavatelje Luke Modrića da on gotovo sigurno dolazi u Inter. Uvjeravali su da je Modriževa supruga kontaktirala Inter, da su Modrićevi agenti Lemić i Mijatović pri kraju pregovora s Interom, da Luka s razlogom ljetuje u Italiji, da je u svađi s predsjednikom Reala i da ne nabrajamo, ima toga još.

No, sada je došao trenutak da svojim čitateljima donesu nesretnu vijest. Pa vele ovako, “Završila je Interova ljetna avantura s Modrićem” i u naslov stavljau da je ‘Modrić ispario’. Ipak, nevjerojatno je koliko ne žele odustati od Modrića pa ipak navode kako je Modrić ‘lajkao’ Perišićevu obavijest na Instagramu. (Dnevno.hr)

.. 🤪🇭🇷⚫️🔵💪🏼 .. #BenvenutoŠime #WhoIsMissing ?

A post shared by Ivan Perišić (@ivanperisic444) on