Mlinarić: “Je li Ilija Vučemilović sudjelovao u otkrivanju tajne Tome Medveda?”

Je li uloga Ministarstva hrvatskih branitelja i resornog ministra Tome Medveda da zastupa i iznosi stavove i mišljenja hrvatskih branitelja, ili im je uloga da oblikuju naša mišljenja i stavove?, komentirao je na Facebook profilu saborski zastupnik Stipo Mlinarić Ćipe. Evo što je napisao:

Već sam istaknuo u saborskoj raspravi o Zakonu o civilnim žrtvama Domovinskog rata da ne razumijem njihov odnos prema braniteljima jer, ako ja kao saborski zastupnik imam problema, pa kako je onda drugim hrvatskim braniteljima? Čuje li njih uopće netko?

Kad dobiju rijetku prigodu izreći svoje mišljenje ili stav, kao Ilija Vučemilović prije nekoliko dana, odmah budu ušutkani. Iliju su optužili da politizira i razglasili da je u javnost puštena snimka sa sastanka koji je trebao biti TAJAN?!

Svjedoci smo u zadnje vrijeme da se Tomo Medved pogubio, vrijeđa sve branitelje koji imaju drugačije mišljenje, ali zato zdušno brani interese Milorada Pupovca, svog koalicijskog partnera.

S obzirom na to da uhljebi i foteljaši tog ministarstva pomno prate moje objave i reagiraju kolektivnim rezolucijama na njih, evo im još jedne prigode, jer imam jedno pitanje: Odgovorite mi, molim Vas, što je tajno na sastanku na kojem se dogovara proslava Oluje u Kninu? Hoće li i ove godine političari biti ograđeni metalnim ogradama od branitelja koji su zaslužni za slobodu i koji bi trebali biti u prvim redovima jer mnogi političari kada su trebali nisu se gurali u prve redove kao što to sada rade.