Podjela novih iskaznica u OGČ HDZ NZI

U zagrebačkoj Sloboštini jučer je održana svečana sjednica Izvršnog odbora MHDZ-a Novi Zagreb istok na kojoj su stranci pristupili novi mladi članovi. Sjednici su uz članove stranke nazočili i predsjednik HDZ-a NZI Frane Barbarić i tajnik Valentino Rajković. Nakon svečanog dijela mladeži su uručene članske iskaznice.

Predsjednik HDZ-a NZI Frane Barbarić okupljenima je istaknuo kako ih očekuju brojne zahtjevne zadaće, što se posebice odnosi na lokalne izbore u svibnju 2021. godine.

-Na prethodnim parlamentarnim izborima u srpnju 2020. godine izborili smo veliku i premoćnu pobjedu, očekujemo nastavak istog trenda na predstojećim lokanim izborima u svibnju 2021. godine. Svjesni smo trenutno činjenice COVID-19, činjenice da se nalazimo u 4. industrijskoj revoluciji i sve većem značaju društvenih mreža i sličnih platformi te je na vama, mladima, da zajedno izborimo pobjedu. Možemo ponosno istaknuti, da u sadašnjem trenutku na čelu Temeljnih organizacija u Novom Zagrebu istok imamo najmanje 6 mladih predsjednika koji vode svoje organizacije. Neka vam ovo svakako bude motiv i želja za daljnji rad te želimo vam puno sreće u daljnjem radu i veselimo se budućoj suradnji, kazao je Barbarić.

Predsjednik MHDZ-a Novi Zagreb istok Antonio Pavlečić mladeži je naglasio važnost suradnje sa stranačkim seniorima.

-Samo suradnjom i komunikacijom možemo postići određeni rezultat, koji u konačnici donosi iskustvo i znanje nama mladima, a koje će nam u budućnosti koristiti za daljnji rad i djelovanje u našim sredinama. Zahvaljujemo seniorima na pruženoj prilici te mislim da ćemo u budućnosti još bolje surađivati i doprinijeti našoj političkoj zajednici. Ono što želim naglasiti, u situaciji COVID-19, po prvi puta uspostavili smo online Sjednice, otvarali poglavlja u smislu vanjske politike, politike mladih, budućnost obrazovanja mladih i njihova radna mjesta. Pred nama je vrijeme, koje želimo iskoristiti za puni potencijal, gdje uz rad možemo ostvariti nova prijateljstva, kazao je Pavlečić.

Podjela novih članskih iskaznica je nastavak pozitivnog trenda rasta članstva HDZ-a Novi Zagreb istok, istaknuto je na sjednici. Naglašeno je kako unatoč situaciji s epidemijom COVID-19 ovaj ogranak stranke bilježi porast članstva od deset posto što je svakako ohrabrujuće uoči lokalnih izbora 2021. godine.  Kako bi zadovoljili epidemiološke naputke i mjere HZJZ članske iskaznice mladeži s području OGČ HDZ-a Novi Zagreb biti će podijeljene u nekoliko zasebnih prigoda.