Miši Čičku Medalja Grada Karlovca

Izvor; Grad Karlovac

Gradonačelnik grada Karlovca Damir Mandić drugu Medalju Grada Karlovca u svom mandatu uručio je Miši Čičku, voditelju Operativne skupine za pripremu obrane od poplava i uspostavu privremenog sustava obrane od poplava na području grada Karlovca.

Gradonačelnik Damir Mandić Medalju je Čičku uručio zbog “izuzetnog zalaganja te koordinacije svih dionika u uspostavi privremenog sustava obrane od poplava na području grada Karlovca, g. Čičak svojim znanjem i vještinama na vrijeme je uspio zaštiti područje Mostanja, Male Švarče, Turnja, Šišljavića te Banije od poplava“.

Inicijativu za dodjelu Medalje dao je načelnik Stožera civilne zaštite grada Karlovca, ujedno zamjenik gradonačelnika Ivan Mrzljak.

Gradonačelnik Mandić dodao je da ovo priznanje ustvari predstavlja “simbol zahvalnosti svim djelatnicima Hrvatskih voda, kao i generalnom direktoru Zoranu Đurokoviću na svim dosad odrađenim aktivnostima u vidu interventnih mjera obrane od poplave koje su provedene unazad godinu dana, a u koje je uloženo više od 15 milijuna kuna”.