Miroslav Škoro objavio povijest bolesti kako bi začepio usta “političkim protivnicima”

Kao što se moglo i očekivati počeli su prljavi, podli i pokvareni politički napadi “ispod pojasa” na predsjedničke kandidate. Prvi, ozbiljniji, u kojem se zadire u zdravlje predsjedničkog kandidata upućen je Miroslavu Škori.

Na to medijsko prozivanje odgovorio je Miroslav Škoro na svojoj službenoj stranici na Facebooku tako da je objavio povijest bolesti kako bi, kako piše, demantirao političke protivnike koji su “u javnost su puštali dezinformacije” o njegovom zdravstvenom stanju, a sve kako bi se javnost, uvjeren je predsjednički kandidat, pitala – “što će nam bolestan predsjednik”?

“Dragi prijatelji, na današnji dan, prije točno godinu dana, bio sam podvrgnut vrlo ozbiljnom operativnom zahvatu ugrađivanja srčanih premosnica. Zahvaljujem i ovom prigodom svim hrvatskim liječnicima i medicinskom osoblju koje se brinulo o meni. Oni su nedovoljno plaćeni i država mora učiniti sve da ih zadržimo u Hrvatskoj.

Moji politički protivnici i njihovi medijski pokrovitelji, od objave moje kandidature, u javnost su puštali dezinformacije o mom zdravstvenom stanju koje su vodile ka samo jednom zaključku – što će nam bolestan predsjednik?

Ja sam odgovoran čovjek koji vodi računa o svom zdravlju i ovih sam dana obavio niz kontrolnih pregleda u KB ‘Merkur’ u Zagrebu, te sada, iako to zakonski ne moram, objavljujem njihov rezultat. Na ovaj način objavit ću tijekom kampanje i svoju imovinsku karticu, iako ni to nemam obvezu učiniti. Nadam se da ce mi se neovisni mediji pridružiti u pozivu da isto dobijemo i od drugih predsjedničkih kandidata, a onda nek narod odluči”, napisao je Miroslav Škoro na službenoj stranici na Facebooku.

Dragi prijatelji, na današnji dan, prije točno godinu dana, bio sam podvrgnut vrlo ozbiljnom operativnom zahvatu…

Objavljuje Miroslav ŠkoroSrijeda, 4. rujna 2019.