Miro Totgergeli: Milanović je svojim dosjetkama o kokainu prevršio svaku mjeru

Izvor: Facebook

Saborski zastupnik Miro Totgergeli (HDZ) obratio se javnosti priopćenjem u kojem iznosi čuđenje i neshvatljivo ponašanje predsjednika Milanovića, istaknuvši da je Milanović svojim skandaloznim ponašanjem prešao sve mjere “normanog” ponašanja.

Priopćenje prenosimo u cijelosti:

Sablaznio me predsjednik Milanović kada je na jučerašnjoj konferenciji za medije u maniri nekog lošeg stand up komičara dobacio osobi koja mu je donijela vodu: „kokaina nemate?“ kao da se inače u uredu predsjednika poslužuje kokain, samo ga trenutno nema.

Pitam se što da roditelj nakon toga odgovori svom maloljetnom djetetu kad ga pita: „pa jel se kod predsjednika poslužuje kokain?“  ili kako na takvo ponašanje gledaju obitelji osoba koje se bore s ovisnošću? Predsjednik Milanović očito ne zna kakvu kalvariju oni prolaze i koliko ih ovakve stupidne izjave pogađaju.

Na žalost ovo nije prvi put da predsjednik govori o kokainu. Neki dan je rekao da on za njega nema novaca. Možemo dakle zaključiti, da ga ima, on bi ga uzimao???Za mene je to uistinu skandalozno, predsjedniče prevršili ste svaku mjeru!