Miro Bulj: Vrh HVIDR-e igra igrokaz u režiji Josipa Đakića

Izvor: Nacionalno/D.Prša

Nakon što je DORH odbacio 13 kaznenih prijava protiv Milorada Pupovca, među kojima je i HVIDR-ina, iz HVIDR-e su poručili da Dražen Jelenić, glavni državni odvjetnik ‘mora otići’. Miro Bulj (MOST) smatra da je DORH bio kriva adresa.

“HVIDR-a se ovaj put javila na krivu adresu, prava adresa je Trg žrtava fašizma, njihov predsjednik Josip Đakić, Milorad Pupovac i Andrej Plenković, jer su zajedno izglasali državnog odvjetnika”, kazao je Mostov Miro Bulj.

“Očito vrh HVIDR-e igra igrokaz u režiji Josipa Đakića, koji je ujedno najodaniji koalicijski partner Miloradu Pupovcu”, kaže Bulj.

Podsjetimo, zagrebačko Županijsko državno odvjetništvo odbacilo je u ponedjeljak prijave protiv čelnika SDSS-a Milorada Pupovca koji se zbog svojih izjava nakon ljetošnjih napada na pripadnike srpske manjine našao na meti optužbi da je poticao na mržnju i povrijedio ugled države.

Ubrzo po objavi ove vijesti, oglasili su se iz HVIDR-e.

“DORH ništa nije učinio na procesuiranju srpskih ratnih zločinaca i to jugoslavensko, boljševičko leglo moramo konačno razbucati. Napravit ćemo pritisak da glavni državni odvjetnik odstupi”, rekao je Josip Periša, predsjednik Glavnog odbora HVIDR-e.

Nacionalno/N1