Miro Bulj “išamarao” nepoznatog saborskog zastupnika Antu Bačića (HDZ)

Koji udarci, koje šamaranje, koje poniženje, jednostavno tako bi se mogao nazvati tekst kojeg je Miro Bulj objavio na svojoj Facebook stranici rešetajući Antu Bačića zvanog Baćo, za kojeg malo tko zna da je HDZ-ov saborski zastupnik. U Saboru u stvari i ne “postoji” ali ipak u klupama sjedi. No to nije spriječilo Baću da nosi epitet jednog od najrastrošnijih saborskih zastupnika.

Evo što mu je Miro Bulj poručio objavom na Facebooku:

SRCE ZA BAĆU

Javio se HDZ-ov dijamant Ante Bačić Baćo i to nakon što sam danas upozorio na činjenicu kako za ulazak virusa u splitski Dom za starije i nemoćne nitko nije odgovarao iako su štićenici 10 dana imali simptome i temperaturu. Očekivao sam javljanje nekog iz HDZ-a ali se nisam nadao da će na mene poslati takvog kapitalca koji je svojim djelovanjem zadužio i narod i državu.

Kažeš Baćo da si očekivao da se stavim na raspolaganje narodu u ovoj epidemiji?!

Moj Baćo, mislim da si se za zadatak loše pripremio i kao što ja nisam ispunio tvoja očekivanja bojim se da ćeš i ti loše proći kod svojih mentora Sanadera i Bobana.

Da si se bolje spremio za ovaj napad znao bi da sam se ja u ovoj epidemiji stavio na raspolaganje Crvenom križu Grada Sinja i da sam tijekom cijele ove krize na raspolaganju narodu Cetinske krajine, mojim starijim i bolesnim susjedima kojima zajedno s ostalim volonterima dostavljam hranu, lijekove i potrepštine.

Meni je jedino važno da sam ispunio iščekivanja moga naroda a što ti misliš o meni Baćo mi je važno koliko i to što o meni misle Andrej Plenković, Gordan Jandroković, Ante Sanader ili Blaženko Boban. Na tvoju žalost tebi je jako važno što oni o tebi misle a nakon ovog nepripremljenog napada neće misliti baš dobro.

Ja sam se narodu i Domovini stavio na raspolaganje kad je “grmilo” i za vrijeme rata, kod poplava u Slavoniji, požara u Dalmaciji i sada u ovoj krizi, a ti si se moj Baćo stavio na raspolaganje Plenkoviću, Sanaderu i Bobanu kako bi se ujaslio u saborsku fotelju.

Baćo ne brini o meni, nego gledaj da se za ovakve napade pripremaš da ne bi ugrozio svoj položaj i neku buduću fotelju. Za narod te kao i one koji su te uhljebili ionako nije briga.

SRCE ZA BAĆUJavio se HDZ-ov dijamant Ante Bačić Baćo i to nakon što sam danas upozorio na činjenicu kako za ulazak…

Objavljuje Miro BuljPonedjeljak, 27. travnja 2020.