Mirna Berend vraća se u rodnu Petrinju

Poznata radijska i TV voditeljica, Mirna Berend, danas uspješna poduzetnica najavila je svoj povratak u rodni grad, a prvo se došla javiti prvom čovjeku grada, gradonačelniku Petrinje, Darinku Dumboviću.

Jedna od diva malih ekrana, Mirna Berend, već 14 godina uživa u izradi nakita. Za nju to nije samo jedan od načina ostvarenja talenta i zarade, već i kanal kroz kojeg može prenositi prekrasne životne poruke i djelovati humanitarno. Svojom ljepotom ističu se i anđeli, a i materijali od kojih nastaju nisu slučajno odabrani.

Tijekom susreta Mirna je ispričala svoju životnu priču, te silnu želju i težnju da se vrati u svoju Petrinju gdje je provela djetinjstvo i mladost, svoje najljepše dane.

Mirna je svoj povratak već dala najaviti ovo ljeto kada je cijelo vrijeme boravila na Kupi u Selištu u druženju sa svojim školskim prijateljima.

Gradonačelnik Darinko Dumbović poželio je dobrodošlicu Mirni, te je obećao pomoć kod preseljenja, ujedno ju je pozvao na naša društvena događanja i brojne manifestacije koje slijede.
Darinko Dumbović Mirni je poklonio tradicionalni, petrinjski suvenir – stucku.