Mirko Filipović: Čovjek, borac, još jednom pokazao veliko srce i humanost, pogledajte….

Izvor: Facebook

Mirko Filipović CRO COP nebrojeno je pokazao svoju humanost, ljubav prema potrebitima ali i prema životinjama. Koliku ljubav ima prema psima potvrđuju njegovi postupci kojima je spasio nekoliko napuštenih pasa koje našao na ulici napuštene i udomio ih.

Postupak koji je učinio u subotu ne može nikoga ostaviti ravnodušnim. Mirko je uz cestu našao dva psića i učinio ono, što bi malo tko od nas napravio.

“Sinoć kod mosta u mojoj Privlaci vidim dva napuštena psića kako spavaju na travi uz cestu. Vjerojatno su tu izbačeni iz auta. Čujem danas da su danima tu. Bojali su se, ali su ipak nakon nakon vremena došli do mene, nahranio sam ih i vode im dao, a oni zauzvrat stotine pusa dali. Puni su krpelja, a ja sam skinuo one koje sam mogao, ostali su presitni i ne mogu bez pribora.

Ujutro ću ih odvesti kod rođaka u garažu i u utorak kod veterinara, da poskida sve krpelje i da ih cijepi. Ukoliko netko želi udomiti ove nesretnike neka me kontaktira. Psi su jako mladi, koliko mogu vidjeti oko godinu dana imaju max, a moguće i manje, ali veterinar će točno odrediti starost. Ukoliko se netko odluči pružiti im dom, psi će biti cijepljeni, čipirani i kastrirani tako da neće biti nikakvog troška oko njih.

Psići su predragi i da nemam toliko svojih uzeo bi ih ja sebi. Nadam se da će se netko tko želi psa, a ne pati od toga da pas mora biti neka ekskluzivna pasmina, javiti da ih udomi”, napisao je Mirko na Facebook stranici sa snimkom na kojoj hrani dva tek pronađena psa.

Komentara je puno: “Svaka čast… E da je barem više ljudi poput vas, ovakvi pasići vjerovatno ne bi ni bili na cesti!!”, “Bravo ljudino, imaš srce kao Velebit”, “Svaka čast. Jako srce velikog Borca. To je religija”, tek je mali dio pohvala koje je dobio.

sinoc kod mosta u mojoj Privlaci vidim dva napustena psića kako spavaju na travi uz cestu.vjerovatno su tu izbačeni iz auta.čujem danas da su danima tu.bojali su se ali su ipak nakon nekon vremena dosli do mene,nahranio sam ih i vode im dao a oni zauzvrat stotine pusa dali.puni su krpelja a ja sam skinio one koje sam mogao,ostali su presitni i nemogu bez pribora.ujutro cu ih odvesti kod rodjaka u garazu i u utorak kod veterinara,da poskida sve krpelje i da ih cijepi.ukoliko netko zeli udomiti ove nesretnike neka me kontaktira.psi su jako mladi,koliko mogu vidjeti oko godinu dana imaju max,a moguce i manje ali veterinar ce tocno odrediti starost.ukoliko se netko odluci pruziti im dom,psi ce biti cijepljeni,čipirani i kastrirani tako da nece biti nikakvog troska oko njih.psići su predragi i da nemam toliko svojih uzeo bi ih ja sebi.nadam se da ce se netko tko zeli psa a ne pati od toga da pas mora biti neka ekskluzivna pasmina, javiti da ih udomi☺️

Objavljuje Mirko Filipović u 31. ožujka 2018