Mirando Mrsić i Milanka Opačić zaradili opomenu pred isključenje iz SDP-a

Hina

Predsjedništvo SDP-a odlučilo se za najblažu sankciju kritičarima Davora Bernardića, Mirandu Mrsiću i Milanki Opačić, doznaje N1 od osoba bliskih Bernardiću. Zaradili su opomenu pred isključenje.

“Sve što radim, radim u interesu SDP-a. To ću i nastaviti. Želim da SDP sluša probleme građana, da uključuje, a ne da isključuje”, rekao je Mrsić, a na pitanje hoće li i dalje kritizirati šefa stranke, Mrsić nije želio dgovoriti, prenosi tportal.hr.

Nakon sjednice Glavnog odbora i Predsjedništva, predsjednik Glavnog odbora Erik Fabijanić pojasnio je da je važna sloboda govora i javno mišljenje, ali da članovi stranke ne mogu istupati u javnosti dok se ne donesu zaključci o pojedinoj temi, već se o tome isključivo treba razgovarati na tijelima stranke.

“Mogu reći da je Glavni odbor na prijedlog Predsjedništva zbog nanesene štete javnim istupima izrečena opomena pred isključenje Milanki Opačić i Mirandu Mrsiću, ali su isto tako doneseni zaključci da ubuduće tolerancija po tom pitanju bude puno manja”, izjavio je Fabijanić.