Milinović otvoreno, Kustić i Šutić biraju kome, što i kada će kazati

Izvor: Nacionalno

Unatoč poremećajima unutar HDZ-a, nakon što je Darko Milinović pred Središnjicu HDZ-a autobusima doveo oko 200-tinjak svojih pristaša iskazujući nezadovoljstvo izbornim procesima unutar HDZ-a na području Ličko senjske županije, njegove aktivnosti, unatoč prijetnjama izbacivanjem iz stranke ne miruju.

Potvrda tomu je svakodnevni obilazak gradova i općina u Ličko senjskoj županiji.

O unutarstranačkim izborima koji se trebaju održati 09. rujna Milinović drži da nema nikakve sumnje u njegovu uvjerljivu pobjedu nad njegovim protukandidatom Marijanom Kustićem.

Kako prenose lokalni portali uz svakodnevne političke anganžmane na kampanji, Milinović kao župan počeo je s “političkim rezovima”, smjenama, u ustanovama koje su u nadležnosti Županije, tako da se po pisanju lokalnih portala spremaju daljnji rezovi poglavito osoba koje je navodno postavio njegov dojučerašnji najprisniji suradnik predsjednik GO HDZ-a Otočca Branislav Šutić.

Portal Nacionalno, unatoč objavama u nekim drugim medijima, nije dobio nikakvo priopćenje, poziv niti kontakt kako od Izbornog povjerenstva a tako niti od kandidata za budućeg predsjednika HDZ-a LSŽ Marijana Kustića, a niti od predsjednika GO HDZ-a Otočca Branislava Šutića koji su, očito je, našli za shodno da izjave daju onima za koje misle da će im pomoći u objašnjavanju “pravog stanja na terenu”.

Portal Nacionalno i dalje ostaje otvoren za prenošenje izjava svih meritornih sudionika ove političke borbe, i svojim objavama ne želi utjecati na razno razna politička nadmudrivanja koja su više nego poznata od glavnih protagoista Milinovića, Kustića i Šutića.

Naravno, po okončanju ove političke “klizaljke” Nacionalno će dati svoj osvrt na (ne)poznatu pozadinu aktera ovih igara bez granice.