Milinović: Neću biti na listi HDZ-a, Ličko-senjski HDZ će imati najgori izborni rezultat što se tiče parlamentarnih izbora

Župan Ličko senjski i nekadašnji HDZ-ovac Darko Milinović danas je za N1 komentirao razne priče i medijska naglabanja kako postoje mogućnosti da bi se mogao naći na listi HDZ-a kao nezavisni kandidat u 9. izbornoj jedinici. Evo što je rekao Milinović:

“Neću biti na listi HDZ-a. Prije dva tri tjedna sam rekao da me nacionalna politika ne zanima”.

Nemam ama baš nikakve ambicije što s tiče nacionalne razine. I ja čujem te spekulacije da bi mogao biti nezavisni kandidat na listi HDZ-a, to su samo spekulacije, niti sam dobio takvu ponudu, niti sam se nudio, kaže Milinović.

Mišljenja je da će politička utakmica na izborima biti vrlo teška, pogotovo za HDZ.

“Znam da je HDZ-u vrlo bitan svaki glas. Ličko-senjski HDZ će nažalost imati vjerojatno najgori izborni rezultat što se tiče parlamentarnih izbora”, ustvrdio je.

Na pitanje je li bilo razgovora s Domovinskim pokretom Miroslava Škore kaže da može reći da je bilo koketiranja, ali nikakvih ozbiljnih razgovora nije bilo.

Nova stranka na pomolu? LIPO – Lika, Primorje, otoci 

“Sve moje ambicije su vezane za iduće lokalne izbore i ja se pripremam za lokalne izbore”, rekao je i spomenuo da je s respektabilnim ljudima iz Ličko-senjske županije razgovarao o osnivanju demokršćanske opcije koja bi djelovala isključivo u granicama županije.

“Ne, neću biti na listi HDZ-a, ne zanima me nacionalna politika”, ustvrdio je ponovno na pitanje bi li njegovo ime na listi HDZ-a uzrokovalo raskol u ličko-senjskom HDZ-u.