Milijan Brkić: “Naše je poslanje boriti se za svoj narod, a ne zavoditi”

Izvor: Nacionalno/Dražen Prša

U zaleđu afere SMS i odgovor na pitanje kako je kum Milijana Brkića, Blaž Curić, ujedno i vozač u ministarstvu Tomislava Tolušića razotkrio tajnu akciju USKOK-a, Milijan Brkić, koji je prije tri dana priznao da je uhićen njegov prijatelj i suborac te poručio neka institucije rade svoj posao, oglasio se na Facebooku.

Brkić je danas bio u Trilju na proslavi blagdana sv. Mihovila, zaštitnika Grada i u procesiji ulicama grada. Istaknuo je da je “s iznimnim veseljem danas u Trilju sudjelovao u proslavi blagdana sv. Mihovila, zaštitnika Grada i u procesiji ulicama grada. Prigoda je to i za obilježavanje i čestitku u povodu Dana hrvatske policije i blagdana njihova zaštitinika sv. Mihovila, te zahvalu svim djelatnicima MUP-a RH za povjerenje i sigurnost naših građana”.

“Velika mi je čast i zadovoljstvo dati punu potporu Gradu Trilju u njegovim nastojanjima da učini sve i poboljša uvjete života i rada svojim sugrađanima kako bi ostali živjeti u svom Gradu i nastavili tradiciju življenja svojih predaka i odrastanja budućih generacija na svojoj djedovini”, dodao je.

“Nama političarima treba biti zadaća i cilj omogućiti svima dostojanstven život u svojoj Domovini. To je naše poslanje i naša obveza. Suočiti se s pravim problemima koji svakodnevno tište malog čovjeka, boriti se za svoj narod i nikada ne posustati”, poručio je Brkić..

Tijekom dana u Trilju sam nazočio i na sv. misi koju je predvodio mons Juraj Batelja u povodu 120. godišnjice rođenja blaženoga Alojzija Stepinca. Prigoda je to i za podsjetiti se na njegove riječi iz propovijedi koje su i danas jednako aktualne, kao i u vremenu u kojem je živio;
“Oni mogu imati na raspolaganju sve vojske ovoga svijeta, mogu posjedovati sva materijalna sredstva, mogu imati sav tisak, sve radiopostaje i sva kina. Jednu stvar ipak ne mogu posjedovati – da ovladaju srcima i dušama ljudi”, napisao je na Facebooku Brkić.

[ NAŠE JE POSLANJE BORITI SE ZA SVOJ NAROD I VODITI PUTEM ISTINE, A NE ZAVODITI ]S iznimnim veseljem sam danas u…

Objavljuje Milijan BrkićSubota, 29. rujna 2018.