Miletić: IDS je jedna od rijetkih stranaka koju krase vjerodostojnost i dosljednost

Foto: HRT

Podjelom prigodnih poklon paketa diljem istarskih gradova u srijedu je IDS obilježio 28. obljetnicu osnutka stranke, a prigodno i Valentinovo, dok su se predstavnici IDS-a zajedno s brojnim članovima i simpatizerima s građanima družili u Puli, Poreču, Labinu, Rovinju, Umagu, Pazinu, Buzetu, Novigradu, Vodnjanu, Bujama, Opatiji i Rijeci.

“Danas se želim prisjetiti ljudi koji su osnovali našu stranku, jer je danas IDS jedna od rijetkih stranaka na hrvatskoj političkoj sceni koja ima parlamentarni i europski status, a koju krase epiteti vjerodostojnosti i dosljednosti”, izjavio je predsjednik IDS-a Boris Miletić novinarima u Puli, istaknuvši kako je upravo to danas najpotrebnije u hrvatskoj i europskoj politici.

“Poruka je osim Dana zaljubljenih da svi itekako dobro razmišljamo o međusobnom poštovanju te da činimo jedni drugima dobro. Vjerujem u daljnju podršku naših građana i ovim putem svim građankama i građanima čestitam Dan zaljubljenih uz želju da ga provedu uz svoje najdraže osobe”, zaključio je Miletić.

Istarski župan Valter Flego također se na 28. rođendan IDS-a zahvalio svim građankama i građanima koji su se prepoznali u politici IDS-a, odnosno u politici zajedništva, tolerancije, dijaloga, napretka i politici koja opravdava povjerenje građana Istre.

“Iznimna mi je čast biti dio te politike koja je pokazala da zna upravljati najrazvijenijom hrvatskom regijom. Ispred nas je svakako puno izazova, ali u suradnji s građanima, javnim i privatnim sektorom vjerujem da ćemo sve buduće izazove uspješno realizirati”, poručio je Flego.

Kroz prigodno druženje s građanima na pulskoj gradskoj tržnici i članovi pulskog SDP-a obilježili su Valentinovo, kojom prigodom je organizirana podjela ruža i kava s građanima, koji su imali prilike razgovarati s gradskim i županijskim vijećnicima SDP-a o političkim temama, svakodnevnim problemima ali i o raznim drugim temama koje su se našle u interesu građana.

Gradski vijećnici SDP-a građanima su zahvalili na podršci i konstruktivnom druženju te poručili kako će nastaviti raditi u najboljem interesu svih građana, podržavajući kvalitetne projekte neovisno o političkoj opciji koja ih je predložila. (Hina)