Milanović: “Zakrabuljeni klošari premlatili hrvatske građane, a predsjednica šuti”

FaH

Već je uobičajeno da se kandidat za predsjednika i bivši premijer Zoran Milanović javlja preko društvene mreže čim mu dojave o nekoj više ili manje važnoj vijesti o njegovim protukandidatima. Tako je brže bolje na neprimjeren način na Facebooku ispalio osude na predsjednicu Kolindau Grabar Kitarović vezano za napad u kafićima kraj Knina.

“Bliže se izbori i red je da na red dođe i red prigodnog etničkog nasilja, naravno na teret slabijih i malobrojnijih kninskih Srba, koji će valjda sljedećih tisuću godina plaćati zatezne kamate na pogreške svojih očeva”, napisao je na Facebooku Zoran Milanović, komentrajući napad huligana koji su u srijedu navečer upali u dva kafića u okolici Knina.

Tako Milanović kaže da su zakrabuljeni klošari premlatili hrvatske građane, a prozvao je i Kolindu Grabar-Kitarović.

Mala zemlja za velike batine.
Bliže se izbori i red je da na red dođe i red prigodnog etničkog nasilja, naravno na teret slabijih i malobrojnijih kninskih Srba, koji će valjda sljedećih tisuću godina plaćati zatezne kamate na pogreške svojih očeva. Zakrabuljeni klošari, u herojskoj formaciji ‘dva na jednoga’, premlatili su hrvatske građane, koji su u nekom kninskom lokalu gledali utakmicu Eurolige (ili tako nešto). Aktualna predsjednica i vrlo vjerojatna pretkandidatkinja HDZ-a za još pet godina zuluma nad hrvatskim narodom, šuti. Bit će se konzultira s Malim od Šešelja, jednim od većih dušmana srpskog naroda u Hrvatskoj u zadnjih trideset godina. Da joj pomognemo: izraz ‘velikosrpska agresija’ služi upravo tome da iz srpske nacije izolira čaršijske velikosrpske megalomane koji kinje tu i susjedne nacije već više od sto godina. Kada bi se govorilo samo ‘srpska agresija’, obuhvaćalo bi se sve Srbe. ‘Srbo-četnička’ agresija uvredljiva je, sama po sebi, za sve i prema svim Srbima. Zato je toliko i vole maskirani paličari. Agresija, kao takva, za sada ne bi trebala nikome biti sporna, osim ako se Vučić ne usplahiri. Eto, poštovana pretkandidatkinjo HDZ-a, ako sam bio od pomoći..

Mala zemlja za velike batine.Bliže se izbori i red je da na red dođe i red prigodnog etničkog nasilja, naravno na teret…

Objavljuje Zoran MilanovićČetvrtak, 22. kolovoza 2019.