Milanović: “Poraza se ne bojim, pobjedi se radujem”

????????????????????????????????????

Predsjednički kandidat Zoran Milanović u sklopu predizborne kampanje boravio je u Splitu, obratio se javnosti.

Što se tiče ulaska u drugi krug, Milanović je rekao da vjeruje da je za to presudio on kao kandidat. “Trebat će pobjeda u svakom kutu u kojem je to moguće”, dodao je.

Komentirao je i najavljeno sučeljavanje na RTL-u, kojem su i on i njegova protukandidatkinja i aktualna predsjednica Kolinda Grabar Kitarović potvrdili dolazak.

“Sad bi to trebalo pretvoriti u kuću Big Brothera, da imamo zajedničku sobu. Nekako ide u tom pravcu. Čujem da je prihvatila debatu na RTL-u, to je to, vidjet ćemo kako izgleda”, rekao je Milanović.

Što se tiče njegove kampanje, Milanović je rekao da on ne ide po Hrvatskoj kao trgovački putnik i govori ono što ljudima odgovara. “Poraza se ne bojim, pobjedi se radujem”, dodao je.

Komentirao je i izjavu aktualne predsjednice, koja je građanima u Karlovcu poručila da “biraju pravu Hrvatsku”.

“To je jako opasna izjava. Jako su perfidni, jedno pričaju, drugo rade, trećima predbacuju, naprimjer meni. Što se tiče prave Hrvatske, ja govorim o normalnom u Hrvatskoj, ne normalnoj Hrvatskoj, i to ne znači da onaj tko ne glasa za mene nije normalan. Ali reći da postoji prava i kriva Hrvatska, to su udbaške podjele i to je HDZ”, rekao je Milanović.