Milanović kaže da predsjednica Grabar Kitarović bježi od kampanje

Virovitica, 30.11.2019 - Predsjednički kandidat Zoran Milanović posjetio je Viroviticu gdje se družio s građanima. foto HINA/ ik

Predsjednički kandidat Zoran Milanović na sve načine pokušava poniziti, omalovažiti, i na bahati način prozvati Kolindu Grabar Kitarović, kako bi dobio što veći broj istomišljenika koji bi mu mogli pomoći u utrci za Pantovčak. Tako je danas putem Facebooka pokušao odgovoriti aktualnoj predsjednici i pretendentici za drugi mandat na Pantovčaku Kolindi Grabar-Kitarović na optužbe da su on i njegova Vlada odgovorni za današnje probleme prosvjetara.

Umjesto navodnog odgovora uhvati se HDZ-a i premijera Plenkovića.

“Predsjednicu nije nitko ni vidio ni čuo jer ona bježi od kampanje i to će raditi do kraja. Zašto predsjednica Republike ne kaže da treba povećati koeficijente?

Zato što je pupčano povezana s HDZ-om i ne smije otvoriti usta protivno njihovoj politici. Štrajk je otišao predaleko samo sa stajališta interesa djece, a jedini krivac za to su Plenković, HDZ i Kolinda Grabar-Kitarović koja daje podršku Vladi. Po njoj Vlada radi dobro i ovo što gledamo je slizavanje s Plenkovićevom Vladom.

To je sve ista ekipa. Ovi prosvjedi nemaju veze s mojom Vladom. Plenkovićeva Vlada je 7 ili 8 puta mijenjala povećavala koeficijente za odabrane skupine koje su im u tom trenutku bile dobre, korisne.

SLIZAVANJE KOLINDE GRABAR-KITAROVIĆ S PLENKOVIĆEVOM VLADOM Predsjednicu nije nitko ni vidio ni čuo jer ona bježi od…

Objavljuje Zoran MilanovićSubota, 30. studenoga 2019.

Ovo sada je isključivo Plenkovićeva poruka učiteljima: “Vi niste bitni, mi o vama ne ovisimo. Onima koji su nam bitni, njima smo odavno povećali koeficijente.” To je poruka koju učiteljima i nastavnicima šalje Plenković!”, stoji u Facebook objavi Zorana Milanovića.