Milan Vrkljan: “Trenutna Hrvatska Vlada je mentalno okupirana od balkanaca”

Danas je saborski zastupnik Milan Vrkljan pisao premijeru Andreju Plenkoviću i postavio mu pitanje o djelovanju srpske obavještajne službe u Hrvatskoj.

Evo što mu je napisao:

Danas sam poslao pismo i zastupničko pitanje premijeru Plenkoviću. Hrvatske obavještajne službe u više su navrata vrlo iscrpno brifirale državni vrh o jasnom djelovanju strane, srpske, obavještajne službe na teritoriju RH, o djelovanju paravojnih i parapolitičkih organizacija povezanih sa velikosrpskom politikom. Sva izvješća dobila je hrvatska vlast na čelu sa premijerom, predsjednikom Sabora i predsjednikom RH, sadašnjim i pošlom predsjednicom.

Nikakva reakcija državnog vrha posljednje dvije godine nisu vidljiva kao niti djela. Da je drugačije bilo je dovoljno vremena da se iz javnog prostora uklone sve osobe koje su sudjelovale u agresiji na RH u Hrvatskom obrambenom ratu.

Jučer me moj kolega, liječnik iz Austrije, upitao: “Zašto vi Hrvati nakon 500 godina življenja u zajedničkoj državi sa nama dozvolite da se ulice u vašim gradovima zovu po srpskom teroristu koji je ubio zadnjeg hrvatskog i austrijskog Cara u Sarajevu?
Provjerim, istina je !!

Moja isprika austrijskom narodu, trenutna Hrvatska Vlada je mentalno okupirana od balkanaca.

Kad hrvatski narod odluči da je spreman na promjene ispravak te povijesne nepravde bit će prioritet.