Medvjedi predali vrijednu donaciju dječjem vrtiću “Ciciban” i DZ Otočac

Izvor: Nacionalno

U sklopu humanitarno edukativne akcije kluba hokeja na ledu “Medvešćak” a zahvaljujući Tanji Ostović rodom iz Otočca, navijačici “Medvjeda”, danas su Nathan Perkovich, kapetan momčadi KHL “Medvešćak” Zagreb, Vito Nikolić, vratar prve momčadi, Pavo Šukan, inicijator kampanje “Pakovi dobrote” predali hvale vrijednu donaciju Dječjem vrtiću “Ciciban” te Domu zdravlja Otočac.

Predaji donacije od pet televizora i dječjih igračaka na prigodnoj svečanosti u dječjem vrtiću “Ciciban” nazočio je zamjenik gradonačelnika Otočca Nenad Janković, ravnateljica vrtića Lidija Sušić sa djelatnicama, koji su tom prigodom zahvalili “Medvjedima” a najmlađi iz vrtića prigodnim su programom razveselili sve nazočne.

Tanja Ostović/Izvor: Nacionalno

” Ja sam u principu bila jedan skretničar jer su hokejaši već imali akcije “Pakovi dobrote”, tako da sam napomenula da je stacionar Doma zdravlja u Otočcu u lošem stanju i jako mali a uz to i dječji vrtić ima potrebe za dodatnom opremom, što je kao što vidite na zadovoljstvo svih i realizirano”, kazala je Tanja Ostović

Dobrotvor, odnosno idejni začetnik ovih humanitarnih akcija Pavao Šukan pozdravio je ispred Kluba Medveščak i navijačke udruge Sektor Bavaria Munchen ( Njemačka ) sve nazočne te istaknuo da je on predstavnik navijačke udruge Sektor Bavaria Munchen ( Njemačka ) koja je pokrenula cjelokupnu akciju “Pakovi dobrote”.

” Ova akcija traje već tri mjeseca i do sada smo u prvoj fazi opremili onkološki odjel dječje bolnice u Klaićevoj sa dlanovnicima, tabletima i televizorima, a kako smo akciju završili prije vremena u suglasnosti sa bolnicom i nakon razgovora sa navijačima i kako imamo navijačicu iz Otočca, odlučili smo se da dođemo za Otočac, da razveselimo i ove krajeve koji su po meni malo zapostavljeni za razliku od drugih sredina.

Danas smo dječjem vrtiću Ciciban poklonili 5 televizora s DVD uređajima, igračke, i za bolnicu u Otočcu smo opremili s tri televizora. Sektor Bavaria iz Munchena pripomoći će i u akciji koju provodi Medvešćak “Pošumimo Hrvatsku” za izgorijela područja tako da ćemo donirati 4.000 kn za pošumljvanje” – kazao je Pavao Šukan.

Nakon dječjeg vrtića Ciciban, donacija tri televizora predana je i otočkom stacionaru DZ Otočac.

U DZ Otočac hokejaše su dočekali djelatnici u ime kojih se zahvalio dr. Božidar Vuksan, nakon čega je i upriličeno nezaobilazno fotografiranje i kratko druženje.