Mario Strinavić: Građani dokle više imate strpljenja trpiti ove parazite i gulikože na vlasti?

Izvor: Blokirani

Građani dokle više imate strpljenja trpiti ove parazite i gulikože na vlasti? Ovo nije Hrvatska ovo je “Terra mafiosa”, piše Mario Strinavić, glavni tajnik Udruge Blokirani.

Volio bih da netko iz vlasti objasni blokiranoj sirotinji zašto je HZZO, koji je na koljenima i pred kolapsom, suprugi Miranda Mrsića oprostio 2,5 milijuna kuna zateznih kamata, a građanima su izvadili bubrege, zube i prebrojali sve kosti od stoljeća sedmog !

Gospođi su oprostili dug od 2,5 milijuna kuna zato što je žena političara, a pogledajte primjer kako se jedan od tisuća blokiranih dvostruko kamatari;

Dakle, Erste banka prodaje dug tvrtki Eos Matrix, i dužnika obavještavaju da je njegov dug prodan tvrtki Eos Matrix.

Logično bi bilo da Banka izda potvrdu dužniku da prema njemu nema nikakvih potraživanja i da se temeljem te potvrde promjeni ime ovrhovoditelja na FINA-e jer, pravno i formalno Erste banka više nije ovrhovoditelj nego Eos Matrix i Erste banka zbog pomanjkanja legitimacije više ne može provoditi ovrhu putem FINA-e.

Banka odbija dati dužniku potvrdu da prema njemu nema više nikakvih potraživanja jer na osnovu te potvrde dužnik bi mogao zatražiti skidanje ovrhe sa svog računa.

Tvrtka Eos Matrix se ne želi prijaviti kao novi ovrhovoditelj jer bi tada na sudu imala obvezu pokazati i ugovor o cesiji i za koji iznos je kupila dug, a takav ugovor do dan danas nitko nije vidio jer ga odbijaju dati čak i stečajnim upraviteljima koji provode “stečaj potrošača” pozivajući se na OMERTU.

Dakle dužniku se i dalje skida putem ovrhe 1/4 primanja u korist Banke iako ona niti formalno niti pravno nije više vlasnik duga i nakon desetak dana nekim internim ugovorom taj isti novac prebacuje na tvrtku Eos Matrix.

Očekivati da će ova ekspozitura bankarsko bilježničke mafije što sebe naziva Vladom RH promjeniti nešto bi bilo ravno čudu a zadnje čudo se dogodilo ravno prije 2.000 godina.

Izađimo na ulice i koristimo svoje ustavom zajamčeno pravo da tražimo NOVI OVRŠNI ZAKON ili ostavku Vlade ! NAŠA DUŽNOST JE BRANITI ZEMLJU OD KRIMINALAi, piše Mario Strinavić gl. tajnik udruge Blokirani.