Marin Škibola: “SDP i HDZ su odgovorni za stanje u kojem se danas nalazi 3. Maj”

Marin Škibola/Facebook

Nezavisni zastupnik u Hrvatskom saboru Marin Škibola danas je medijima uputio priopćenje u kojem otpužuje SDP i HDZ za agoniju u kojoj se nalazi 3. Maj.

Priopćenje prenosimo u cijelosti:

SDP i HDZ su odgovorni za stanje u kojem se danas nalazi 3. Maj. Danas iz te dvije stranke besramno šire žalopojke, ali niti jedna od njih ne žele preuzeti političku odgovornost za stanje u kojem se nalazi 3. maj.

Ne može se dopustiti da nitko ne odgovara za postupno uništavanje brodogradilišta koje je imalo veliki potencijal. Politika je itekako imala utjecaja uz privatne interese koji su se vješto premrežili i izvlačili novac, a nimalo ulagali u tehnologiju i budućnost brodogradilišta.

U Rijeci je SDP na vlasti već 20 godina, s pravom se građani pitaju koji je bio njihov doprinos brodogradilištu. Ne može danas SDP prodavati priču građanima Rijeke da nema njihove političke odgovornosti za 3. Maj.

Rijeka koja je nekada bila simbol proizvodnje i pomorstva danas stagnira, a trgovački centri „rastu kao gljive poslije kiše“.

Tko je odgovaran za gospodarsku katastrofu našega grada i trebaju li građani bez obzira na ideologiju podržavati takve propale politike SDP-a u Rijeci?