Marin Miletić želi biti gradonačelnik Rijeke

Marin Miletić (Most) jedan od prvih najavljenih kandidata za novog gradonačelnika Rijeke, a iako je sam covid pozitivan i nalazi se u samoizolaciji, u tom je gradu osvanuo njegov takozvani izborni stožer, piše Dnevno.hr.

U staklu, potpuno otvoren, stožer je ovog saborskog zastupnika koji tvrdi da će, za vrijeme zimske pauze od Sabora, deset sati svaki dan provesti u tom “stožeru”. Njegov slogan je: Vjerujemo, a isti je istaknut i na samim prozorima stožera.

“Samoizolacija. DAN OSMI. Cijeli život sam bio timski igrač. Igrati u timu znači biti spreman podmetnuti leđa, povući za drugoga, dati se do kraja, preuzeti odgovornost. Snaga našeg tima je u zajedništvu, u različitim ljudima različitih struka, čak i različitih pogleda, a okupljenih oko ideje dobra. I dok sam ja u samoizolaciji, moj tim radi. A ima nas još mnogo više.

Poštenje, otvorenost, požrtvovnost, to su vrline mojih ljudi, Riječana koji će skupa sa mnom donijeti toliko željene promjene. Ovo je moj Stožer. Tu ću vam biti na raspolaganju svake subote, ponedjeljka i utorka kada nemam Sabor. Tijekom zimske saborske pauze ovdje ću biti desetak sati dnevno. Ovdje u mom Stožeru će se okupljati članovi i simpatizeri Mosta, volonteri, ljudi dobre volje, prijatelji ovog našeg velikog projekta”, navodi.

“Namjerno je sve ovako, otvoreno do kraja. Prozračno 100%. Tako ću i voditi Grad. Nikakvi skupocjeni restorani, tajni podrumi ili opskurni klubovi. Bez skrivanja. Sve jasno i sve čisto. Dolazi novo vrijeme. Vrijeme nove riječke priče”, dodaje.