Marijan Kustić vodi stožer HDZ-a u Ličko-senjskoj županiji za predsjedničke izbore

Munjevit uspon Marijana Kustića bio je obilježen trnovitim životnim putem, tako je prošao sve “životne stepenice”, političke i sportske za što je “nagrađen” ulaskom u Sabor a potom je imenovan, moglo bi se reći životnom funkcijom, Izvršnim direktorom Hrvatskog nogometnog saveza. Kao čovjek od povjerenja premijera Andreja Plenkovića, odradio je brojne zadaće u stranci, lijepe i manje lijepe, tako da sada uživa ugled i povjerenje u najjačoj političkoj stranci u Hrvatskoj.

Kako je političko djelovanje Marijana Kustića bilo itekako značajno za HDZ unazad nekoliko godina, i kako je odradio teške poslove, za koje su mnogi sumnjali da će u njima uspjeti, Kustića uz poslove u HNS-u, gdje je kako kažu poznavatelji političko sportskih zbivanja posložio redove i donio novi način rada, transparentnost i napredak, danas je dobio još jednu (stranačku) zadaću koju će morati odraditi kako to samo on zna i umije.

Naime, danas je na sastanku Županijskog HDZ-a Ličko-senjske županije Kustić kao predsjednik održao sastanak sa predsjednicima i povjerenicima gradskih i općinskih organizacija te zajednicama koje djeluju u sklopu HDZ-a Ličko-senjske županije.

Nakon “češljanja” političkih analiza Kustiću su lički HDZ-ovci dodijelili još jedan, ne tako mali i izazovan zadatak. Njega su izabrali za voditelja stožera za predstojeće izbore za Predsjednika/cu RH. Ovo je i bilo za očekivati, jer ne treba zaboraviti da je upravo Kustić uz pomoć Darka Nekića i još neke, ne manje važne pojedince iz ličko senjskog HDZ i Središnjice srušio dugogodišnju vladavinu doktora Darka Milinovića.

Nacionalno/D.Prša