Maras razmišljao o napuštanju politike: Ima li ovo smisla?

Maras je svoja razmišljanja iznio na Facebooku.

“Razmišljao sam ovih dana hoću li napustiti politiku, jesam li ja svoju dionicu odradio i ima li sve ovo smisla”, započeo je Maras.

“Proteklih nekoliko tjedana suočio sam se s nekim problemima kao vjerojatno i mnogi od vas. Ništa strašno, nemam se pravo žaliti jer svi imaju nešto. Gledam djecu kako prebrzo odrastaju i pitam se svaki dan pružam li im dovoljno, ne materijalno, nego pružam li im dovoljno sebe zbog svog posla, kao roditelj”, napisao je bivši SDP-ov ministar.

Iznio je i kritiku na račun stranačkih kolega. “S druge strane nisam zadovoljan kada vidim da neki moji kolege slabo pariraju našim političkim protivnicima, ali to kao da ih ne brine. Imam osjećaj da bi radije vodili stranku od 10% nego bili obični članovi one koja ima potporu 40% naših sugrađana. Kao da misle samo na sebe”, napisao je Maras.

“Ja nisam takav. Meni je politika prvenstveno odgovornost prema vama i emocija. Dajem se u svoj posao 100%. Nikada vas ne bih izdao i sve ću napraviti da moja stranka bude bolja. Ne radi sebe, naših članova, nego radi vas i budućnosti naše djece.

Zato sam odlučio da ću ostati, raditi za vas kao nikada do sada. Možda će nekom biti krivo, ali ja se ne predajem i vjerujte mi da ću uspjeti. Bez obzira na to koliko politika bila surova, ponekad nesposobna i koliko se činila besmislena. Dok god me podržavate, ja sam vaš i vi ste moji. Bez kalkulacije, zadrške i fige u džepu”, poručio je Maras na Facebooku.

“Za bolji Zagreb, Hrvatsku i bolju budućnost naše djece! Tražim sada vašu podršku i nadam se da ću je dobiti! Iskreno vaš Gordan”, završio je.

Razmišljao sam ovih dana da li da napustim politiku, jesam li ja svoju dionicu odradio i da li sve ovo ima smisla. …

Posted by Gordan Maras on 18. siječnja 2018