Mara Tomašević o nasilnom suprugu Alojzu: ‘Dok je mene tukao ljubavnici je kupio stan u Zagrebu’

Screen RTL TV

Prošlo je osam dana otkako je požeško-slavonski župan Alojz Tomašević, priveden na policijsko ispitivanje zbog sumnje na obiteljsko nasilje koje je počinio prema supruzi Mari Tomašević.

Protiv njega su dvije kaznene prijave, a dobio je i zabranu prilaska supruzi. Ne boravi više u njihovoj obiteljskoj kući u Požegi.

Mara Tomašević u medijima gotovo svakoga dana iznosi svoje viđenje događaja. Tvrdi da Alojz neće podnijeti ostavku na mjesto župana.

“Prvi put sam se odlučila rastati kad me je istukao bez ikakvog razloga. Govorio mi je da sam glupa krava i da će me ubiti. Kad sam ga zatekla s ljubavnicom prvi put krenuli su veliki problemi. Na sami spomen njezinog imena on bi me ošamario ili bacio bocu u zid. Držao ju je kao na pladnju, a ja bih bila u modricama. Već mjesecima se u Požegi priča da je moj muž u Zagrebu, u Jurišićevoj ulici kupio stan Ivoni Takač, svojoj ljubavnici i predsjednici požeškog HSLS-a. Saznala sam da je riječ o kompenzaciji s jednim poduzetnikom iz našeg grada. Takve stvari me bole, jer sam ga mjesecima molila da meni i djeci osigura stambeni prostor i da se rastanemo. On nije htio, zlostavljao me i vodio paralelni život.”, kaže Tomašević, a prenosi 100posto.hr.