foto HINA/ Lana SLIVAR DOMINIĆ

Bivši izvršni dopredsjednik, a danas savjetnik Dinama još jednom nije izdržao i na presici u Maksimiru pred novinarima je istresao sve što ga muči vezano uz aktualnosti u domaćem nogometu.

Okidač za novu Mamićevu presicu bila je pobjeda ‘modrih’ u Kupu protiv Rijeke nakon koje se mnogo pričalo i pisalo o suđenju suca Zebeca i njegovom ponašanju na terenu, a ne o igri pobjedničke momčadi.

‘Jedna veličanstvena pobjeda kakva je bila ona protiv Rijeke, koja je čista kao suza, opet se prlja. Gdje su sada uprava Dinama, trener i navijači? E pa ja neću šutjeti, ja ću pričati dok me ne ubiju,’ rekao je Zdravko Mamić i dao svoje viđenje utakmice prema kojem se Riječani nemaju pravo buniti, a cijela priča kreirana je da se umanji Dinamov uspjeh, piše T-portal.

Pratite uživo današnju press konferenciju!

Objavljuje Zdravko Mamić u 6. travnja 2018

U pedesetminutnom obraćanju gazda ‘modrih’ posebno je žestoko napao upravu Hajduka koja je u konstantnom sukobu s čelništvom HNS-a, nazvavši ih pogrdnim imenima te optuživši da pokušavaju falsificirati povijest.

‘Neću dopustiti da naši unuci čitaju o tome kako je Hajduk bio uspješan klub, iako nije osvojio prvenstvo 13 godina, a Dinamo neuspješan, iako je bio 11 puta zaredom prvak i uplatio silne milijune poreznih obveza,’ kaže Mamić i poručuje svojim mrziteljima da će se morati više potruditi ako ga žele likvidirati, jer se pokazalo da mu ni metak ne može ništa, prisjećajući se atentata iz Hercegovine prošle godine.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here