Mamić oštro napao čelnike Hajduka i poručio svima: Ni metak mi ne može ništa!

foto HINA/ Lana SLIVAR DOMINIĆ

Bivši izvršni dopredsjednik, a danas savjetnik Dinama još jednom nije izdržao i na presici u Maksimiru pred novinarima je istresao sve što ga muči vezano uz aktualnosti u domaćem nogometu.

Okidač za novu Mamićevu presicu bila je pobjeda ‘modrih’ u Kupu protiv Rijeke nakon koje se mnogo pričalo i pisalo o suđenju suca Zebeca i njegovom ponašanju na terenu, a ne o igri pobjedničke momčadi.

‘Jedna veličanstvena pobjeda kakva je bila ona protiv Rijeke, koja je čista kao suza, opet se prlja. Gdje su sada uprava Dinama, trener i navijači? E pa ja neću šutjeti, ja ću pričati dok me ne ubiju,’ rekao je Zdravko Mamić i dao svoje viđenje utakmice prema kojem se Riječani nemaju pravo buniti, a cijela priča kreirana je da se umanji Dinamov uspjeh, piše T-portal.

Pratite uživo današnju press konferenciju!

Objavljuje Zdravko Mamić u 6. travnja 2018

U pedesetminutnom obraćanju gazda ‘modrih’ posebno je žestoko napao upravu Hajduka koja je u konstantnom sukobu s čelništvom HNS-a, nazvavši ih pogrdnim imenima te optuživši da pokušavaju falsificirati povijest.

‘Neću dopustiti da naši unuci čitaju o tome kako je Hajduk bio uspješan klub, iako nije osvojio prvenstvo 13 godina, a Dinamo neuspješan, iako je bio 11 puta zaredom prvak i uplatio silne milijune poreznih obveza,’ kaže Mamić i poručuje svojim mrziteljima da će se morati više potruditi ako ga žele likvidirati, jer se pokazalo da mu ni metak ne može ništa, prisjećajući se atentata iz Hercegovine prošle godine.